Loading...

Kleinschalig rustig vakantiepark met vakantiehuisjes voor 4, 5 en 6 personen, op fietsafstand van de stranden en de zee van het prachtige Schoorl


Locatie & in de omgeving

Ontdek de omgeving van Vakantiepark Schoorlse Duinen

Het park ligt naast het uitgestrekte duin- en recreatiegebied van Schoorl, waar je fijn gaat wandelen, en natuurlijk is de nabijheid van strand en zee extra aantrekkelijk om hier op vakantie te gaan. In het naastgelegen toeristische Schoorl zijn meerdere restaurants, en een daguitje naar kaasstad Alkmaar (op 11 km) is een aanrader.

Tip: Beklim samen de hoge klimduin van Schoorl, want met haar hoogte van wel 51 meter is dit een écht (klim) avontuur. Onderaan de klimduin zijn diverse restaurants om een hapje te eten.

Adres Vakantiepark Schoorlse Duinen

Vakantiepark Schoorlse Duinen, Omloop 35 -001-056, 1871 AS Schoorl, Nederland

Lees meer over de bestemming Noord-Holland


Uitstapjes in de buurt


Veelgestelde vragen over Vakantiepark Schoorlse Duinen

Jazeker, honden zijn in een aantal van de 4, 5 en 6 persoons vakantiehuizen van vakantiepark Schoorls Duinen toegestaan.

Bekijk de vakantiehuisjes waar honden zijn toegestaan

Vakantiepark Schoorlse Duinen is het meest geschikt voor gezinnen en families t/m 6 personen die graag willen genieten van een rustige vakantie aan de kust. Het park heeft namelijk 4, 5 en 6 persoons vakantiehuisjes en niet veel voorzieningen. Je gaat dus zelf koken of er op uit naar een restaurant of strandpaviljoen. Het mooie uitgestrekte natuur- en duingebied van Schoorl is vrijwel direct naast het park, zodat je ook fijn kunt wandelen en fietsen vanaf je vakantiehuis. Met de fiets naar het strand is ongeveer 18 minuten fietsen, en in de buurt zijn diverse leuke uitstapjes te doen.


Ook interessant voor jou!


Oosterscheldepark de Stelhoeve

Wemeldinge, Zeeland

  • Kleinschalig recreatiepark in Zeeland
  • Aan de Oosterschelde
  • Cottages t/m 5 personen

Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Ouddorp, Zuid-Holland

  • Luxe park Zeeuwse kust
  • Restaurant en overdekt zwembad
  • Villa's t/m 24 personen

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Nieuwvliet-Bad, Zeeland

  • Bij zee en strand
  • Nieuw Zeeuws luxe park
  • Luxe vakantiewoningen voor 2 t/m 20 personen