Het best uitgeruste vakantiepark van Texel!


Locatie & in de omgeving

Vanaf vakantiepark De Krim maak je snel een leuk uitstapje naar een mooi dorpje, de duinen en de zee, er is een natuurgebied en een golfbaan naast het park, je doet heel veel leuke activiteiten op Texel en op het eiland bezoek je met de kinderen diverse interessante musea.

Het aantrekkelijke De Cocksdorp ligt op 1 km van het park

Het gezellige toeristische dorpje De Cocksdorp ligt op 1,1 km lopen en verwelkomt ieder jaar vele toeristen, voorziet ze van mooie terrassen, leuke winkeltjes en diverse restaurantjes. Gedurende het seizoen worden er veel leuke activiteiten georganiseerd in De Cocksdorp zoals de jaarlijkse nieuwjaarsduik, het speedweekend in juli, Nacht van de Nacht in oktober en maak vooral ook een spannende robbentocht, met zeehondengarantie, vanaf Paal 33, in De Cockdorp.

Naar de zee en de zandstranden fiets je in 10 minuten

De mooie stranden van Texel bezoek je aan de westkant van het eiland. Vanaf vakantiepark De Krim ben je met de huurfietsen van het park in 10 minuten bij de duinen en zandstranden met strandtenten. Op de stranden is naast zonnebaden en relaxen, ook best veel te doen. Een super leuke activiteit om te doen is blokarten. Dit kun je boeken op vakantiepark De Krim.

Natuurgebied de Slufter ligt naast het vakantiepark

Vakantiepark De Krim ligt direct naast het prachtige en grootste natuurreservaat van Texel “De Slufter”. De Slufter bestaat uit een grote zoutwater-kweldervlakte met kreken en je ziet er een grote diversiteit aan vegetatie met zeldzame planten zoals; lamsoor, zoutmelde en bijvoorbeeld het krachtig geurende vlooienkruid. Eidereenden strijken er neer om nesten te bouwen en honingbijen doen zich er tegoed aan de nectar van de bloemen van de paarse velden met lamsoor. Een heerlijk paradijsje dus om te voet te bezoeken.

Adres Vakantiepark De Krim

Roggeslootweg 6, 1795 JV De Cocksdorp, Nederland

Lees meer over de bestemming Noord-Holland


Uitstapjes in de buurt


Ook interessant voor jou!


TopParken Résidence Valkenburg

Schin op Geul, Limburg

  • Midden in heuvelachtig Limburg
  • Verwarmd buitenzwembad, restaurant, animatie
  • (Wellness) vakantiehuizen t/m 6 personen

Landal Kasteeldomein de Cauberg

Valkenburg, Limburg

  • Vorstelijk vakantiepark bovenop de Cauberg
  • Holland Casino & Wellness Thermae 2000 naast het park
  • Appartementen en luxe villa's t/m 10 personen

De Betteld Zelhem

Zelhem, Gelderland

  • Christelijk park in de Achterhoek
  • Buitenzwembad, kinderanimatie, vissen
  • Safaritenten en chalets t/m 7 personen