Loading...

Bij Roompot Strandhuisjes Wijk aan Zee word je wakker op het strand en zit je eersterangs bij de prachtige zonsondergang of zonsopkomst!


Locatie & in de omgeving

Watersporten bij de Noordpier

Zin in een watersportactiviteit? Bij Green Waves aan de Noordpier zit je goed. Ze bieden vele watersporten aan zoals golfsurfen, suppen, branding kajakken en kitesurfen. Wanneer je liever een activiteit doet op het strand kan dat hier ook, ga dan bijvoorbeeld een dagje kiten of blokarten! Green Waves zit op 10 minuten rijden van de strandhuisjes.

Zonsondergang kijken en uit eten bij De Liefhebbers aan Zee

Dicht bij het strand ligt het gezellige restaurant De Liefhebbers aan Zee. Op deze prachtige locatie zit je eersterangs voor een mooie zonsondergang. De kaart is goed gevuld met vis en vlees gerechten, ook kan je een lekkere cocktail bestellen!

Ontdek Haarlem!

Op een half uurtje van Roompot Strandhuisjes Wijk aan Zee ligt Haarlem, een stad met veel historie. Ontdek hier de pittoreske Gouden straatjes want dat zijn unieke winkelstraten. Tijdens een wandeling door de stad is het leuk om de verscholen hofjes ontdekken. Ben jij gek van kunst en cultuur? Bezoek dan zeker ook het Frans Hals museum, hier kunnen de kinderen ook een aparte tour krijgen!

Adres Roompot Strandhuisjes Wijk aan Zee

Strandhuisjes Wijk aan Zee, Noorderbad 20, 1949 EH Wijk aan Zee, Nederland

Lees meer over de bestemming Noord-Holland


Uitstapjes in de buurt


Veelgestelde vragen over Roompot Strandhuisjes Wijk aan Zee

Er is een centrale parkeergelegenheid in Wijk aan Zee, het dichtstbijzijnde parkeerterrein is Parkeerplaats Noorderbad in de straat Dorpsduinen.

Jazeker! Op korte loopafstand ga je lunchen en dineren bij meerdere gezellige strandpaviljoens mét strand- en zeezicht. Dat maakt het uitstapje natuurlijk wel even éxtra leuk!


Ook interessant voor jou!


Dormio Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Nieuwvliet, Zeeland

  • Vlakbij de Zeeuwse kust
  • Binnenzwembad en restaurant
  • Bungalows t/m 22 personen

Landal Esonstad

Anjum, Friesland

  • Luxe vakantiedorp aan het Lauwersmeer
  • Binnenbad, Pitch & Putt golfbaan, speelparadijs
  • Vakantiehuizen t/m 12 personen

Dormio Park Scorleduyn

Schoorl, Noord-Holland

  • Zee en strand op 3 km
  • Rustig park zonder voorzieningen
  • Toegankelijke accommodaties t/m 4 personen