Loading...

Luxe, duurzaam en kleinschalig vakantiepark bij Bloemendaal aan Zee


Locatie & in de omgeving

In de omgeving te doen

In de natuurlijke en duin rijke omgeving van vakantiepark Bloemendaal aan Zee kom je helemaal tot rust. Brede stranden, de hoogste duinen van Nederland, surfclubs en strandtenten en paviljoens op het strand vind je allemaal vlakbij. Wandel en fiets ook door het grote natuurgebied Park Zuid-Kennemerland. Bezoek in de zomer vooral ook een keer openluchttheater Caprera in Bloemendaal, met zomerse concerten en prachtige voorstellingen.

Bezoek Haarlem, echt een aanrader!

De karakteristieke en historische stad Haarlem ligt op maar een kwartiertje rijden en is zeker een bezoek waardig. In Haarlem is het erg goed fun-shoppen, er is een zeer gevarieerd winkelaanbod en de meeste winkels in het centrum zijn de hele week geopend. Erg leuk is ook de Haarlemse Hofjes Wandeling, die voert je met je mobiel langs de mooiste hofjes van Haarlem. De meeste hofjes zijn doordeweeks open, een aantal ook op zaterdag.

Sint Bravo van Haarlem

De prachtige kathedrale basiliek Sint Bravo van Haarlem is publiekelijk toegankelijk en het heeft een bijzondere muzikale geschiedenis. Beroemd is het Müllerorgel, dat onder andere werd bespeeld door beroemde componisten als Georg Friedrich Händel (in 1750) en de toen 10-jarige Wolfgang Amadeus Mozart (in 1766).

Restaurants in Haarlem

Als je dit milieubewuste vakantiepark gaat boeken, ben je waarschijnlijk ook wel geïnteresseerd in een aantal specifieke restaurants. In Haarlem heb je het biologische restaurant Subliem met mediterrane invloeden, vegetarische restaurants zijn er diverse en voor hippe veganistische bites moet je bij vegan hot spot "vanVeg" zijn op de Zijlstraat 21A.

Adres Roompot Bloemendaal aan Zee

Zeeweg 97, 2051 EB Overveen, Nederland

Lees meer over de bestemming Noord-Holland


Uitstapjes in de buurt


Veelgestelde vragen over Roompot Bloemendaal aan Zee

Jazeker! Op het centrale parkeerterrein van het vakantiepark zijn er laadpalen om je elektrische auto op te laden.

Ja, de Sea House Special is geschikt voor mindervaliden. Deze is voorzien van extra brede deuropeningen, in hoogte verstelbare bedden, inklapbare douchestoel en een toilet met inklapbare beugels.


Ook interessant voor jou!


Vakantiepark Witterzomer

Assen, Drenthe

  • Kindvriendelijk park in Drenthe
  • Binnenspeeltuin, bowlingbaan, zwembad en recreatiemeer
  • Vakantiehuizen t/m 20 personen

Summer Sale

Safari Resort Beekse Bergen

Hilvarenbeek, Noord-Brabant

  • Tussen de ‘Wilde Dieren’
  • Gratis Attractiepas
  • Accommodaties t/m 14 personen

EuroParcs Noordwijkse Duinen

Noordwijk, Zuid-Holland

  • Familiepark bij de Noordwijkse duinen
  • Zee in de buurt, buitenzwembad, fietsverhuur
  • Appartementen en chalets t/m 5 personen