Voor een voordelige familievakantie in Noord-Brabant ga je naar Oostappen Slot Cranendonck!


Locatie & in de omgeving

Ontdek de omgeving van vakantiepark Slot Cranendonck

Even samen de natuur in en de omgeving verkennen? Vakantiepark Oostappen Slot Cranendonck ligt middenin de bosrijke natuur van de Kempen en een superleuk daguitje naar bijvoorbeeld de Efteling is snel gemaakt! Ga ook even goedkoop tanken in België want dit vakantiepark ligt op maar een paar kilometer van de Belgische grens. Word je vakantie nog goedkoper ;). Een aantal gezellige steden in de omgeving zijn Eindhoven en Den Bosch. Even de grens over en je bent in Lommel waar je iedere woensdag van 13.30h - 17.30h geniet van de wekelijkse Lommelsche markt op het Hertog Janplein 1. Ga zeker even kijken!

Adres Oostappen Slot Cranendonck

Recreatiepark Slot Cranendonck, Strijperdijk, Soerendonk, Nederland

Lees meer over de bestemming Noord-Brabant


Uitstapjes in de buurt


Veelgestelde vragen over Oostappen Slot Cranendonck

Jazeker! Oostappen Slot Cranendonck heeft kindervertier en kindefun in de schoolvakanties. Er is dan van alles te doen voor de kinderen en de tieners. Denk aan musicals, disco-dansen, sportwedstijden en knutseluurtjes. Het professionele kinderanimatieteam maakt er in de schoolvakanties iedere dag weer een tof kinderfeestje van op vakantiepark Slot Cranendonck!

Ja! Je zwemt er zelfs binnen én buiten in de familiezwembaden. Het binnenzwembad heeft ook peuter- en kinderbadjes en kinderen vinden de familieglijbaan hélemaal top! Zwemplezier is dus voor 100% gegarandeerd op vakantiepark Oostappen Slot Cranendonck!

Je mag zeker zeggen dat Oostappen Slot Cranendonck een voordelig en erg aantrekkelijk geprijsd vakantiepark is! Je gaat er gewoon lekker betaalbaar op vakantie en dat maakt dit park extra aantrekkelijk voor gezinnen met kinderen. Alles kost toch al zo veel!


Ook interessant voor jou!


30% Black Friday korting

RCN Vakantiepark De Jagerstee

Epe, Gelderland

  • Bospark aan de rand van de Veluwe
  • Verwarmd openluchtzwembad
  • Kamperen en bungalows boeken t/m 6 personen

Roompot Bospark Lunsbergen

Borger, Drenthe

  • Rustig vakantiepark met Kids Club
  • Overdekt zwembad
  • Bungalows t/m 6 personen

Center Parcs De Vossemeren

Lommel, Vlaanderen

  • Belgisch park nét over de grens bij Eindhoven
  • Groot vernieuwd park met toffe Aqua Mundo
  • Cottages t/m 10 personen