Exclusief op vakantie in Zeeland, culinair genieten aan het water, lekker loungen op het privéstrand, samen varen, dit is quality time!


Locatie & in de omgeving

In de omgeving van Oesterdam Resort

Dit vakantiepark ligt aan de Oosterschelde en naast het park is een kitesurfschool. De gezellige stad Bergen op Zoom ligt hemelsbreed op maar 3 km en met de auto rij je in ongeveer 45 minuten naar het centrum van Antwerpen.

Adres Oesterdam Resort

Oesterdam 3, 4691 PV Tholen, Nederland

Lees meer over de bestemming Zeeland


Uitstapjes in de buurt


Veelgestelde vragen over Oesterdam Resort

Wij hebben 'Marina Beachclub' getest en dat was genieten!

Als je van culinair eten houdt ben je op Oesterdam Resort aan het juiste adres! Je eet hier gewéldig lekkere (lokale) vis- en vleesspecialiteiten, en heerlijke vegetarische gerechten. Laat je smakelijk verrassen op Resort Oesterdam en neem nog een goed glas wijn of een whisky bij het haardvuur! Tip: bestel bij de borrel de kaaskroketjes want die zijn hier erg lekker.

9 plus voor de kreeft!

Wij vonden de kreeft écht tip top en het bord was mooi opgemaakt met diverse andere zeevruchten. Je krijgt bij de kreeft een kreeftentang voor het kraken van de scharen en de dunne kreeftenpennen. Dat kan een beetje spatten als je niet oplet. Héérlijk smullen zeg zo'n hele kreeft! En het was, met de zeesalade, en de krokant gebakken dikke Zeeuwse frieten met lekkere mayonaise, ook ruimschoots voldoende. Een 9 plus voor dit gerecht!

Lees meer over de Marina Beachclub

Jazeker! Op Resort Oesterdam ga je heerlijk ontspannen en relaxen. Geniet in de infrarood sauna, de warme Finse sauna, de stoomcabine, ontspan in de relaxkamer en ervaar het genot van het belevingsbad! Er zijn ook villa's en luxe hotel-suites op het park met wellness. Lees meer over de wellness op Resort Waterrijk Oesterdam


Ook interessant voor jou!


TopParken Parc de IJsselhoeve

Nieuwerkerk aan den IJssel, Zuid-Holland

  • Waterrijk park aan een rivier
  • Verwarmd buitenzwembad, restaurant
  • (Luxe) bungalows t/m 6 personen

Vakantiepark Giethoorn

Giethoorn, Overijssel

  • Hartje Giethoorn
  • Sloep inbegrepen
  • Vakantiehuizen t/m 12 personen

Scherpe Summerdeals

Summio Waterpark De Bloemert

Midlaren, Drenthe

  • Aan het Zuidlaardermeer in Drenthe
  • Bosrijke omgeving
  • Vrijstaande bungalows t/m 12 personen