Loading...

Ecologisch, autovrij en luxe vakantiepark met luxe villa's en hotelstudio's aan het strand van de Grevelingen


Locatie & in de omgeving

Geniet van Luxe & Ruimte op dit nieuwe Beachresort aan de Grevelingen

In de prachtige omgeving van de Grevelingen is het altijd genieten. Er zijn veel watersportmogelijkheden, mooie duin- en natuurgebieden en op het strand wappert de Blauwe Vlag, het eco-label voor schone en veilige stranden en het is tevens een internationale milieuonderscheiding. Oasis Punt-West ligt vlakbij het dorpje Ouddorp, op de kop van het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee.

Leuke uitjes en te doen in de omgeving

In de toeristische omgeving bezoek je met de kinderen diverse attracties en bezienswaardigheden zoals geitenboerderij De Mèkkerstee, het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo op het naastgelegen vakantiepark Port Zélande, of maak een super mooie rit met de "Stoomtram van de Zuid-Hollandse Eilanden", bij het trammuseum aan de Brouwersdam in Ouddorp (op loopafstand van Punt-West).

Beachclubs in de buurt

Enkele goede beachclubs vlakbij zijn 't Gorsje en Brouw en bij strandpaviljoen Natural-High aan de Brouwersdam, op het breedste strand van Nederland, kun je blokarten, kiten, golfsurfen en kitebuggyen. Kortom, er is heel erg veel te zien en te doen in deze prachtige omgeving.

Kiten en surfen bij de Brouwersdam

Kite- en boardingclubs zijn er op de Brouwersdam. De Brouwersdam is een pareltje voor de kite- en surfliefhebbers. Wat de Brouwersdam zo aantrekkelijk maakt is het ondiepe water en de stevige wind waar je hier eigenlijk altijd wel op kunt rekenen.

Adres Oasis Punt-West

De Punt 1, Ouddorp, Nederland

Lees meer over de bestemming Zuid-Holland


Uitstapjes in de buurt


Veelgestelde vragen over Oasis Punt-West

Vanaf de villa's en luxe appartementen van Oasis Punt-West is het precies een kwartier lopen naar het mooie brede Noordzeestrand van de Brouwersdam. Er zijn hier ook meerdere beachclubs voor hapjes en drankjes. >Bekijk snel Oasis Punt West Hotel Beach Resort .

Ja, op 5 km in het dorpje Ouddorp zijn meerdere supermarkten zoals een Albert-Heijn, een Jumbo en een Spar. >Bekijk snel Oasis Punt West Hotel Beach Resort .


Ook interessant voor jou!


RCN Vakantiepark Toppershoedje

Ouddorp, Zuid-Holland

  • Kindvriendelijk vakantiepark op 300 meter van zee
  • Kruimelpadclub met Alex & Sammy
  • Accommodaties t/m 8 personen

Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Ouddorp, Zuid-Holland

  • Luxe park Zeeuwse kust
  • Restaurant en overdekt zwembad
  • Villa's t/m 24 personen

Feestmaand korting!

EuroParcs De Zanding

Otterlo, Gelderland

  • Familiepark op de Hoge Veluwe
  • Wellness, binnenzwembad, natuurmeer met strand
  • Tiny houses, bungalows en villa's t/m 20 personen