Hippe camping in Flevoland met best een tikkeltje festivalgevoel


Locatie & in de omgeving

De omgeving van Kallumaan biedt je diverse leuke uitstapjes en daguitjes. Ga met z'n allen naar een subtropisch zwembad, Sneek is aantrekkelijk en het nabijgelegen natuurgebied Nationaal Park Weerribben-Wieden is prachtig voor een dag op het water.

  • Pluktuin Zuiderkrib op 9 km
  • Varen in Giethoorn is top, rondvaarten en bootjes huren, op 23 km
  • Klimbos Avontuurlijk Paasloo op 26 km
  • Subtropisch zwembad Swimfun in Joure op 40 km
  • Sneek is leuk voor een daguitje. Op 50 km

Adres Netl Camping Kallumaan

Leemringweg 19, 8317 RD Kraggenburg, Nederland

Lees meer over de bestemming 


Uitstapjes in de buurt


Veelgestelde vragen over Netl Camping Kallumaan

Jazeker! Echt een camping waar kinderen heerlijk veel buitenspelen en ravotten. De camping heeft een toffe natuurspeeltuin, de kids gaan eilandhoppen, suppen en kanovaren, vissen en heerlijk in de modder glijden van de modderglijbaan. Superleuk toch!

Yes! En toffe ook. Overnacht in een zeecontainer, een coole lodge of ga met een groep naar één van de groepshuizen van Kallumaan en vier vakantie met z'n allen in groepshuizen tot wel 23 personen.

Hou je van lekker eten, dan ben je bij Kallumaan aan het juiste vakantieadres! Het gaat er bij Amaro's Cuisine d'Amour best wel een beetje culinair aan toe. Speciaal voor vegetariërs en veganisten is het hier extra lekker eten! Je eet er pizza's uit de houtoven en de chefs die koken en fantaseren er iedere dag weer culinair op los! Een aanrader dus als je van lekker eten houdt.


Ook interessant voor jou!

Helaas, niets gevonden