Loading...

Quality time en samen ontstressen op een gloednieuw park in Brabant mét een erg goed restaurant!


Locatie & in de omgeving

Landal Grotelsche Heide ligt in de natuur bij Helmond en Gemert

Het park ligt mooi en ook een beetje landelijk gesitueerd tussen het Brabantse Helmond en Gemert zodat je ook handig gebruik maakt van alle voorzieningen van de stad. Het gezellige centrum van Helmond is op maar 9 km en daar ben je op de fiets dus in maar een halfuurtje. De Grotelsche Heide maakt onderdeel uit van een groot aaneengesloten heide- en natuurgebied met loofbossen en wilde dieren zoals reeën, vossen en je ziet er kleurrijke libellen en vele soorten vlinders. Je spot er ook de rustige grote grazers die de heide in stand houden en in het grote natuurgebied maak je fijne wandelingen langs kreken en kleine bosbeekjes. Genieten van pure ongerepte natuur dus!

Adres Landal Grotelsche Heide

Grotel 7, 5761 RA Bakel, Nederland

Lees meer over de bestemming Noord-Brabant


Uitstapjes in de buurt


Veelgestelde vragen over Landal Grotelsche Heide

De luxe duurzame vakantiehuizen van Landal Grotelsche Heide zijn energie-neutraal en de extra luxe woningen hebben een eigen sauna en buitendouche!

Het aanbod aan luxe vakantiehuizen zal bestaan uit:

  • 4-persoons luxe vakantiehuizen
  • 4-persoons extra luxe vakantiehuizen sauna en buitendouche
  • 6-persoons luxe vakantiehuizen
  • 6-persoons extra luxe vakantiehuizen met sauna en buitendouche
  • 8-persoons luxe vakantiehuizen
  • 8-persoons extra luxe vakantiehuizen met sauna en buitendouche

# → Lees meer over vakantiepark Grotelsche Heide

Jazeker! Het parkrestaurant heet Grotel's Genieten en daar is het voortreffelijk lunchen en dineren. Het restaurant is geopend van vrijdag t/m woensdag en je zit er ook erg lekker buiten op het terras. Je bent er welkom voor hapjes en drankjes, om samen gezellig te borrelen, maar bovenal om te smullen en te genieten van de overheerlijke gerechten die hier met veel liefde voor je worden bereidt.

Wat staat er op de menukaart?

Restaurant Grotel's Genieten heeft lekkere frisse salades en verse huisgemaakte soepen op de lunchkaart staan. En voor een excellent diner moet jij je zeker even laten verrassen door de vegetarische Portobello Wellington met geitenkaas en rode biet, de parelhoen is top en ook de knoflook-gamba's met rode peper en aioli zijn mjammie 😋

# → Lees meer over vakantiepark Grotelsche Heide


Ook interessant voor jou!

Helaas, niets gevonden