Loading...

Hier ga je heerlijk luxe en in alle rust op vakantie tussen de Betuwse fruitgaarden


Locatie & in de omgeving

Hoe is de omgeving van Landal De Wielsche Dreef

Het park ligt naast het dorpje Eck en Wiel waar je brood haalt bij warme bakker Van der Woerd en ga hier ook even langs bij de snackbar voor snacks en frietjes.

De rivier de Nederrijn meandert vlakbij door het landschap

Een wandeltochtje door de uiterwaarden van de Nederrijn is aangenaam, en als je graag naar de bossen gaat, dan moet je even naar Amerrongen (op 6 km) om te wandelen in het uitgestrekte Amerongse Bos. Rij met de auto op de pont en steek de Nederrijn over om op een éxtra leuke manier bij Amerongen te komen.

Vistip: Ga een keertje vissen bij Forelvisserij Maurik voor een spectaculair dagje vissen met een ook nog een mooie vangst (op 1,8 km van het park).

Adres Landal De Wielsche Dreef

Kalverlandseweg 3, 4024 BT Eck en Wiel, Nederland

Lees meer over de bestemming Gelderland


Uitstapjes in de buurt


Veelgestelde vragen over Landal De Wielsche Dreef

Ja, maar dan moet je er wel even met de auto op uit, want de Jumbo supermarkt in het dorpje Lienden is op 7,5 km van vakantiepark Landal De Wielsche Dreef.

Jazeker! Ga lekker pitchen en putten op de prachtige A-status 27-holes golfbaan van Betuws Golfcentrum de Batouwe in Zoelen. Deze golfbaan is op 8,5 km van vakantiepark Landal De Wielsche Dreef. De baan is zowel geschikt voor de beginnende als de ervaren golfer en in het clubgebouw ga je ook nog smakelijk eten en gezellig borrelen.


Ook interessant voor jou!

Helaas, niets gevonden