Op z'n Brabants genieten van comfort, luxe, éxtra luxe en wellness in hoogwaardige vakantiehuizen


Locatie & in de omgeving

Hoe is de omgeving van Landal De Brabantse Wal?

Er valt veel te ontdekken en te zien in de groene landelijke en bosrijke omgeving van Landal De Brabantse Wal. Wandel samen in het nabijgelegen bos en laat je kinderen hier even heerlijk rennen op de grote zandverstuiving van Zurenhoek. Vanaf het vakantiepark ben je snel in het romantische centrum van de stad Bergen op Zoom met vele bezienswaardigheden en fijne restaurants en terrasjes op de Grote Markt.

Tip: Uitje met de kids? Ga dan naar Mockey Town en laat je kinderen eindeloos springen, klimmen en glijden is het binnenspeelparadijs van Monckey Town in Halsteren (op 10 km).

Adres Landal De Brabantse Wal 

Zoomvlietweg 24A, 4623 RL Bergen op Zoom, Nederland

Lees meer over de bestemming Noord-Brabant


Uitstapjes in de buurt


Veelgestelde vragen over Landal De Brabantse Wal 

Ja, Landal De Brabantse Wal krijgt prachtige eigentijdse luxe vakantiehuizen die te boeken zijn voor 4, 6, 8 en 10 personen. Kies voor éxtra luxe en reserveer één van de vakantiehuizen met wellness en geniet tijdens je vakantie van een fijne warme sauna.

Jazeker! Je gaat al op 2,2 km afstand van Landal De Brabantse Wal heerlijk golfen op de glooiend groene greens van golfbaan Golf Wouwse Plantage. Ga hier golfen en je wordt getrakteerd op een zeer aangename golfdag in de rustige natuur van Bergen op Zoom. De baan is dagelijks geopend en Golf Wouwse Plantage heeft een gezellig clubhuis waar je gemakkelijk een hapje prikt.


Ook interessant voor jou!

Helaas, niets gevonden