Loading...

Proef hier het echte buitenleven, spot eekhoorntjes, Bollo de Beer is er het hele jaar en de kinderen plonzen lekker in het binnenzwembad


Locatie & in de omgeving

Direct de natuur in vanaf Landal Coldenhove

Struinen door de bossen en de natuur ontdekken, dat doen de kinderen en hun ouders toch wel het allerliefste op vakantie! Als je uit de stad komt en niet veel natuur gewend bent, kun je hier dan ook je hart ophalen. Bospaadjes pak je direct vanaf het park, op het park zijn fietsen te huur voor een mooie fietstocht en je ziet vast wel wat wild. De kans om eekhoorntjes of konijntjes te zien is best groot en met een beetje mazzel zie je ook reeën lopen. Een geweldige ervaring!

Attracties in de buurt

In de buurt zijn een paar toffe attracties die je eigenlijk niet moet missen. Maak bijvoorbeeld een rit met de Veluwsche Stoomtrein (op 10 km), die rijdt in juli en augustus vrijwel dagelijks. Een leuke aanrader is ook Burgers Zoo in Arnhem (op 25 km) of breng met de kinderen een bezoek aan het informatieve Museonder op de Veluwe (op 20 km).

Met de boswachter op pad

Vanaf Landal Coldenhove worden excursies ondernomen en je kunt dan met een boswachter op pad gaan en van alles over de natuur ontdekken. Een bijzondere ervaring voor de kinderen natuurlijk! Info bij de receptie op Coldenhove.

Adres Landal Coldenhove

Boshoffweg 6, 6961 LD Eerbeek, Nederland

Lees meer over de bestemming Gelderland


Uitstapjes in de buurt


Veelgestelde vragen over Landal Coldenhove

Jazeker! Voor de kinderen valt er lekker veel te beleven en te doen op dit mooie park in de Veluwse natuur. Ze spelen in het indoorspeelparadijs, Bollo de Beer is er voor de jonge kinderen én natuurlijk vinden alle kinderen het superleuk om even een warme duik te nemen in het binnenzwembad op het park.

Ja! Je kunt op Landal Coldenhove vakantiebungalows boeken voor 8, 10 en 12 personen. Ideaal dus voor een heerlijk familieweekendje weg met z'n allen.


Ook interessant voor jou!


Tot 25% korting

EuroParcs Gulperberg

Gulpen, Limburg

  • Familiepark op de Limburgse Gulperberg
  • Buitenzwembad, restaurant, fietsverhuur
  • Kamperen, chalets en vakantiehuizen t/m 6 personen

Tot 25% korting

EuroParcs De Zanding

Otterlo, Gelderland

  • Familiepark op de Hoge Veluwe
  • Wellness, binnenzwembad, natuurmeer met strand
  • Tiny houses, bungalows en luxe villa's t/m 20 personen

RCN Vakantiepark De Jagerstee

Epe, Gelderland

  • Bospark aan de rand van de Veluwe
  • Verwarmd openluchtzwembad
  • Kamperen en bungalows boeken t/m 6 personen