Nieuw chaletpark aan de De Kraaijenbergse Plassen om te vissen, varen en samen te genieten aan het water


Locatie & in de omgeving

In de omgeving van EuroParcs Resort De Kraaijenbergse Plassen

Natuurlijk boek je dit park voor alle watersportfaciliteiten op en langs het water. Maar je wilt vast ook nog wel even de omgeving verkennen of een daguitje maken met je familie of vrienden. Ervaar het nabijgelegen Nijmegen, de grote overdekte Vrije Markt Cuijk is leuk of ga naar ZooParc Overloon en sta oog in oog met krokodillen en de spookoogkikker die 's avonds van kleur verandert.

Breng een bezoek aan Nijmegen en ervaar de "Oudste Stad van Nederland" zelf

Nijmegen heeft je veel te bieden en het ligt zelfs op fietsafstand van De Kraaijenbergse Plassen. Wat dacht je van een middagje winkelen, een stadswandeling maken en een terrasje pakken voor middeleeuwse gevels? Nijmegen heeft ook bijzondere musea, de imposante Stevenskerk zie je al van verre en wist je dat Nijmegen ook wel "Keizerstad" genoemd wordt omdat Keizer Karel De Grote hier resideerde? Op de fiets hoef je vanaf het park maar 15 km te fietsen tot het centrum van Nijmegen.

Adres EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen

Den Drul 19, 5439 NR Linden, Nederland

Lees meer over de bestemming Noord-Brabant


Uitstapjes in de buurt


Veelgestelde vragen over EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen

Ja er is bootverhuur op De Kraaijenbergse Plassen. Kies voor de luxe boten met buiskap en je zit heerlijk uit de wind. Zin om te vissen vanaf het water? Dat kan want de bootverhuur heeft ook visboten beschikbaar waarmee je erg goed kunt vissen op snoekbaars.

Nee, je gaat hier in de zomer lekker zwemmen in het zwemwater van de Kraaijenbergse Plassen. Voor een lekker warm binnenzwembad kun je het beste naar Nijmegen rijden of ga naar zwemparadijs De Meerval in Wijchen (op 14 km), dat ook erg leuk is voor jonge kids.

Jazeker! En best leuke kinderanimatie voor verschillende leeftijdsgroepen. Beau & Bloem Kids Club zijn er voor kids van 4 t/m 12 jaar. De Adventure Club is er voor kinderen vanaf 8 jaar en het park organiseert ook thema-weekenden voor het héle gezin. Lekker veel te doen dus voor de kids op Resort De Kraaijenbergse Plassen en in de zomervakantie is er extra veel kinderfun!


Ook interessant voor jou!


Landal Heideheuvel

Beekbergen, Gelderland

  • Vakantiepark Veluwe bij Apeldoorn
  • Hondvriendelijk én kindvriendelijk
  • Accommodaties t/m 18 personen

Berkenrhode Resort Valley

Otterlo, Gelderland

  • Luxe park op De Hoge Veluwe
  • Vakantiehuizen met zwembad, sauna, whirlpool, hottub en airconditioning
  • Extra luxe vakantiehuizen voor 4, 5, 6, 8 en 12 personen

Scherpe Summerdeals

Summio Villapark Akenveen

Tynaarlo, Drenthe

  • Aan Drentse recreatieplas
  • Restaurant en veel sport- en spelvoorzieningen
  • Tiny house en luxe vakantiehuizen t/m 6 personen