Loading...

EuroParcs De Hooge Veluwe ligt op een toplocatie pal tegenover Het Nationale Park De Hoge Veluwe


Locatie & in de omgeving

De weelderige bossen van De Hoge Veluwe liggen hier aan je voeten

Echt lekker om zo veel bos en natuur om je heen te hebben als hier op vakantiepark EuroParcs De Hooge Veluwe. Het toegangshek Schaarsbergen van Het Nationale Park De Hoge Veluwe is op maar 200 meter van je vakantiehuisje, dus je bent écht heel snel in de weidse bossen waar wilde zwijnen leven en waar je de bronstige edelherten in het voorjaar hard hoort burlen. Bezoek in het Nationale Park ook het beroemde Kröller-Müller museum met schilderijen van Van Gogh, Monet, Seurat, Picasso en Mondriaan.

Arnhem ligt op maar 7 km

Dit park ligt in de buurt van Arnhem waar je erg leuk gaat winkelen in de "7-Straatjes" en heerlijk gaat borrelen en dineren op de gezellige Arnhemse Korenmarkt. Laat je verrassen door de hoofdstad van Gelderland met haar imposante Eusebiuskerk, het 250 jaar oude Park Sonsbeek, Oorlogsmuseum, de beroemde GelreDome en het geinige supergrote Feestaardvarken (op het Antoon van Hooffplein 1 in Arnhem).

Burgers' Zoo is op maar een paar kilometer

De mooie grote dierentuin van Arnhem is absoluut een bezoek waard. Je kunt er rustig een dag voor uittrekken want dit dierenpark met groot zeeaquarium, desert en grote bush heeft je veel te bieden.

Adres EuroParcs De Hooge Veluwe

Koningsweg 14, 6816 TC Arnhem, Nederland

Lees meer over de bestemming Gelderland


Uitstapjes in de buurt


Veelgestelde vragen over EuroParcs De Hooge Veluwe

Ja er is een parkrestaurant waar je Hollandse gerechten eet. Probeer de portobello met geitenkaas en groene asperges eens, want dat is hier erg lekker. Ga ook eens met de kinderen eten bij het pannenkoekenrestaurant direct naast het park. Pannenkoekenhuis Den Strooper is op maar 100 meter lopen vanaf het park.

Ja er is een klein binnenzwembad, dus je kunt altijd zwemmen op dit park. Het buitenzwembad heeft een kleuter- en peuterbad en is alleen geopend in de zomermaanden.

Ja er is kinderanimatie in de schoolvakanties. Het animatieteam gaat heerlijk knutselen met de kinderen en toffe spelletjes met ze doen. Op EuroParcs De Hooge Veluwe worden er best veel leuke activiteiten georganiseerd voor de kids! Een prima park dus om met kinderen te bezoeken.


Ook interessant voor jou!


EuroParcs Kaatsheuvel

Kaatsheuvel, Noord-Brabant

  • Kindvriendelijk vakantiepark bij Efteling en Loonse Duinen
  • Binnenzwembad én binnenspeeltuin
  • Vakantiehuizen t/m 8 personen

RCN Vakantiepark De Flaasbloem

Chaam, Noord-Brabant

  • Recreatiemeer met waterglijbanen en speelstrand
  • Vakantiekerk met plaats en ruimte voor iedereen
  • Accommodaties t/m 8 personen

EuroParcs Reestervallei

IJhorst, Overijssel

  • Rust en natuur in de kop van Overijssel
  • Restaurant en buitenzwembad
  • Vakantiehuizen t/m 21 personen