Loading...

Luxueus en waterrijk genieten van comfort, exquise diners en van alles wat je maar op een écht resort mag verwachten!


Locatie & in de omgeving

Waar is Dormio Resort Maasbommel?

Het resort ligt in het vruchtbare en waterrijke Gelderse Land van Maas en Waal waar je heerlijk tot rust komt en geniet van veel natuur. In de omgeving maak je ook gemakkelijk een leuk stadsuitje want de gezellige Brabantse stad Oss is in de buurt en ook studentenrijk en romantisch Nijmegen is aantrekkelijk voor een dagbezoek!

Adres Dormio Resort Maasbommel

Kreijendijk, Maasbommel, Nederland

Lees meer over de bestemming Gelderland


Uitstapjes in de buurt


Veelgestelde vragen over Dormio Resort Maasbommel

Dormio Resort Maasbommel is fraai gesitueerd op een schiereiland in het veelzijdige Gelderse watersport- en recreatiegebied 'de Gouden Ham', dat een open verbinding heeft met de rivier de Maas. Hier beleef je het échte eilandgevoel want het park is omgeven door water en biedt je veel waterrecreatiemogelijkheden, met onder andere een jachthaven naast het park, en van alles aan watersportmogelijkheden.
Lees meer over het resort

Jazeker! Je mag zeker stellen dat het resort een luxe park zal worden waar je geniet van luxueuze vakantiehuizen en perfecte voorzieningen zoals we dat van Dormio gewend zijn.
Lees meer over het resort

Zoals je misschien weet organiseert Dormio proefslaapdagen voor potentiële kopers en eigenaren van de nieuwe vakantiehuizen. Voor Maasbommel is er op dit moment nog geen datum gepland om het park te testen. Als we weten wanneer de Proefslaapdagen zijn, dan laten we het hier direct weten!
Lees meer over het resort


Ook interessant voor jou!

Helaas, niets gevonden