Kom ook genieten op het luxe én meest veelzijdige recreatiepark van Limburg


Locatie & in de omgeving

Ontdek de omgeving van Recreatiepark De Leistert en maak een leuk uitstapje!

Als je graag een uitstapje wilt maken naar een natuurgebied, museum of attractiepark, dan kan dat hier prima. Het Limburgse landschap heeft je veel te bieden. Maak vooral ook een fietstocht met de huurfietsen van het park. We zetten even een paar super leuke aanraders voor je op een rij;

Toverland is in de buurt en tof voor de kinderen

Het spetterende attractiepark Toverland ligt op een kleine 20 minuten rijden. Achtbanen, drakenslangen, een toverhuis en heel veel leuke en spannende attracties zijn er in deze wereld vol magie. Toverland is een super leuk dagje uit met de kinderen!

Speelpark Klein Zwitserland is cool voor de kids

In het toffe Speelpark Klein Zwitserland in Tegelen, op ongeveer 30 minuten rijden, klimmen, spelen en klauteren de kinderen de hele dag. Het avonturenbos is superstoer en spannend en dit speelpark is ideaal om met mooi weer te bezoeken. Je kunt dan ook een duik nemen in het buitenzwembad.

Buitencentrum De Pelen is puur genieten in de natuur

Bezoek met de kinderen het informatieve buitencentrum De Pelen van Staatsbosbeheer, op 14 km, hier starten ook een aantal wandelpaden en fietsroutes door Nationaal Park De Grote Peel. De Pelen is een echt wandelparadijs voor natuurliefhebbers en bezienswaardig is de oude anti-tank-gracht die in de Tweede Wereldoorlog onderdeel was van de verdedigingslinie.

Adres Recreatiepark De Leistert

Heldensedijk 5, 6088 NT Roggel, Nederland

Lees meer over de bestemming Limburg


Uitstapjes in de buurt


Veelgestelde vragen over Recreatiepark De Leistert

Ja Recreatiepark De Leistert is uitermate geschikt voor een vakantie met kinderen want voor de kids valt er hier eindeloos veel te beleven, te zwemmen en te doen. Dit kindvriendelijke vakantiepark heeft erg goede kinderanimatie, een grote binnenspeeltuin, kindvriendelijke bungalows en de kinderen vinden het spetterende subtropische zwemparadijs hélemaal té gék!

Jazeker! Zwemplezier is 100% gegarandeerd op Recreatiepark De Leistert want het warme zwemparadijs heeft alles voor lekker veel zwem- en glijplezier. Op het park kun je zowel lekker warm binnenzwemmen als een frisse duik nemen in het natuurwater buiten. Ook best lekker op een hete zomerdag! Waterfun is gewoon top op De Leistert!


Ook interessant voor jou!


Vakantiepark BreeBronne

Maasbree, Limburg

  • 5 sterren park Limburg
  • Bistro / Zwemparadijs / Binnenspeeltuin / Watersport
  • Kamperen, Glampings, Watervilla's en Lodges t/m 8 personen

Landal Orveltermarke

Witteveen, Drenthe

  • Midden in de Drentse natuur
  • Natuurbad, OERRR speelnatuur, restaurant
  • Bungalows (met sauna) t/m 24 personen

Vakantiepark Witterzomer

Assen, Drenthe

  • Kindvriendelijk park in Drenthe
  • Binnenspeeltuin, bowlingbaan, zwembad en recreatiemeer
  • Vakantiehuizen t/m 20 personen