Loading...

Capfun de Sprookjescamping, voor een magische 5 sterren kindercamping in Overijssel


Locatie & in de omgeving

Locatie en omgeving van Capfun de Sprookjescamping

De Sprookjescamping ligt vlakbij het gezellige en toeristische Overijsselse Hardenberg aan de Vecht. De omgeving van Hardenberg, met het Vechtdal en Reestdal, is prachtig en je maakt er zeer fraaie fietstochtjes met de kinderen langs de rivier de Vecht. Hardenberg heeft een sprankelende winkelstraat met op donderdagavond koopavond en als je nog graag een dagje met de kinderen er op uit wilt heb je genoeg mogelijkheden.

Te doen in de omgeving

Bezoek bijvoorbeeld het Natuuractiviteitencentrum De Koppel in Hardenberg, hier is van alles te doen voor jong en oud. Een kinderboerderij doet het ook altijd erg goed bij de kinderen, ga dan naar Dekibo kinderboerderij in Dedemsvaart. Attractiepark Slagharen ligt op maar 12 kilometer en heeft een boordevol activiteitenprogramma met zowel spannende attracties als leuke dingen voor de kleine kinderen.

Adres Capfun de Sprookjescamping

Grote Beltenweg 17, 7794 RA Rheeze, Nederland

Lees meer over de bestemming Overijssel


Uitstapjes in de buurt


Veelgestelde vragen over Capfun de Sprookjescamping

Nee, kindercamping De Sprookjescamping is het méést geschikt voor kinderen tot ongeveer 10 jaar. Zoek je een toffe tienercamping? Bekijk dan Ardoer Julianahoeve bij Renesse of het prachtige 5-sterren camping & vakantiepark De Leistert in Limburg.

Ja, écht superleuke kinderanimatie op de Sprookjescamping. Bekijk ook eens De Zandstuve, 't Veld en Beerze Bulten in Overijssel, want dit zijn vergelijkbare kindercampings.

De kids zwemmen op de Sprookjescamping zowel heerlijk buiten als lekker warm binnen in het kinderzwembad. Houden jouw kinderen van extra veel zwemmen en van roetsjen van snelle waterglijbanen, check dan zeker ook even De Zandstuve bij Hardenberg, Molecaten Bosbad Hoeven in Brabant of ontdek het veelzijdige recreatiepark De Leistert in bourgondisch Limburg.


Ook interessant voor jou!

Helaas, niets gevonden