Lekker actief op vakantie in Zeeland en op maar een paar kilometer van het strand Oostkapelle boek je hier mooie kampeerplaatsen en bijzondere accommodaties


Locatie & in de omgeving

Te doen in de omgeving van Capfun Camping De Pekelinge

Op het strand van Oostkapelle ben je in 10 minuten fietsen en als je een plekje zoekt in de buurt van strandpaviljoen Noordduine, dan kun je op ieder gewenst moment even wat lekkers halen. Het duingebied tussen Domburg en Breezand heeft een mooi fietspad dat je door de duinen voert en onderweg kun je stoppen bij diverse strandpaviljoens. Domburg is vlakbij en dit toeristische dorp aan zee heeft veel terrasjes en is beroemd vanwege haar schone stranden. Met de kinderen maak je veel leuke uitstapjes, het miniatuurpark Mini Mundi is dagvullend, Neeltje Jans met een walvisexpositie en zeehondenshows is een aanrader of maak een mooie rondvaart op de Oosterschelde. Maar er is natuurlijk nog veel en veel meer te doen in deze hele mooie toeristische omgeving van Zeeland!

Tip speciaal voor jou!

Omdat jij dit vakantiepark aantrekkelijk vindt, en van activiteiten houdt, hebben we nog een leuke klimtip voor je. Klimbos Zeeuwse Helden in Westenschouwen ligt op 25 kilometer rijden van de Pekelinge en je hebt er 6 stoere uitdagende klimparcoursen in het bos. Een leuke aanrader dus voor een dag-uitje klimmen!

Adres Capfun Camping De Pekelinge

Landmetersweg 1, 4356 RE Oostkapelle, Nederland

Lees meer over de bestemming Zeeland


Uitstapjes in de buurt


Veelgestelde vragen over Capfun Camping De Pekelinge

Vanaf Capfun camping De Pekelinge is het precies 3,9 km rijden naar de parkeerplaats bij het strand van Oostkapelle. Je bent dus met de auto binnen 10 minuten al bij de duinen en de zee. Handig ook dat er hier op het strand een aantal fijne strandtenten zijn voor een lekker hapje en een fris drankje!

Jazeker! Dit is een ideaal vakantiepark om met kinderen te boeken want er zijn hier heel veel kindvriendelijke faciliteiten. Wat dacht je van een 65 meter lange waterglijbaan, toffe kinderanimatie, kinderfeestjes en een leuke waterspeeltuin. En natuurlijk heeft dit kindvriendelijke park ook een lekker kindermenu in het restaurant.


Ook interessant voor jou!

Helaas, niets gevonden