Twentse vakantiegezelligheid voor het hele gezin beleef je op ‘Camping De Holterberg’ aan de voet van de Sallandse heuvelrug


Locatie & in de omgeving

Bij Camping De Holterberg ontdek je Twente én de Sallandse Heuvelrug!

Twente is een prachtig stukje Nederland en een geliefde vakantiebestemming vanwege de prachtige natuurgebieden, de mooie en gezellige stadjes, je maakt in Twente al snel een leuk daguitje en het fietspadennetwerk is er uitstekend. De natuur van de Sallandse Heuvelrug zal je verrassen, zo mooi heuvelachtig, de intense paarse kleur van de heidevelden, wat een dynamisch natuurgebied is dit zeg, ideaal voor actieve buitenmensen die graag de natuur in trekken.

De Twentse taal en cultuur

Het Twents is de spreektaal van de Tukkers, het is prima te verstaan en het kan het soms behoorlijk hilarisch klinken. ‘Onmeunig Döl’ (enorm gek) of ‘Malle Siepel da je d'r bunt’, (maffe ui dat je bent) of wat dacht je van ‘Krek wak wou’(precies wat ik wilde), lachen hoor, die Twentenaren houden wel van leuke uitspraken! In Twente eet je Krentenwegge, geniet je van de Twentse ‘dreuge’ worst met kruidnagel en misschien zie je in de schemering nog wel de ‘Witte Wieven’! De Twentenaren zijn nuchtere, gastvrije en vriendelijke mensen die de toeristen graag verwelkomen en graag vertellen over hun mooie streek, over noaberschap, Grolsch en natuurlijk FC Twente. De prachtige culturele nalatenschap uit het verleden kun je bewonderen in de diverse pittoreske Twentse dorpen en steden zoals Enschede, Holten, Almelo, of ga naar Enter, Hengelo of Ootmarsum.

Adres Ardoer Camping De Holterberg

Reebokkenweg 8, 7451 HL Holten, Nederland

Lees meer over de bestemming Overijssel


Uitstapjes in de buurt


Ook interessant voor jou!


Center Parcs De Kempervennen

Westerhoven, Noord-Brabant

  • Zeer groot vakantiepark met extreem veel faciliteiten
  • Klimparadijs, Aqua Mundo, Escape-Room, Indoor Skibaan en 5 restaurants
  • Cottages t/m 12 personen

Nazomer buitenkansjes

EuroParcs Limburg

Susteren, Limburg

  • Eén van de beste familieparken van Limburg
  • Recreatiemeertje, binnenbad, wellness center
  • Tiny houses, glampingtenten en vakantiehuizen t/m 16 personen

Nazomer buitenkansjes

EuroParcs Beekbergen

Beekbergen, Gelderland

  • Gezellig familiepark op de Veluwe
  • Binnenzwembad, wellness, restaurant
  • Tiny houses, lodges en villa's t/m 24 personen