Loading...

Ontdek bij Boerenbed de Zeekraal het boerderij leven op een van de mooiste eilanden in Nederland!


Locatie & in de omgeving

Bezoek het spannende Wrakkenmuseum

Bezoek met het hele gezin het Wrakkenmuseum. Dit is een museum vol spannende verhalen en opgedoken stukken van de vele scheepswrakken rondom het eiland Terschelling. Achter het museum is ook een leuke piratenspeeltuin voor de kids! Vanaf BoerenBed De Zeekraal ben je met de fiets binnen een kwartiertje bij dit unieke museum!

Een hapje eten bij Pannenkoekenhuis ‘t Sprookjesbos en meer...

West-Terschelling is een sfeervol dorpje waar je aankomt met de boot, hier ligt ook Pannenkoekenhuis 't Sprookjesbos. Bij dit restaurant kan je lekkere oudhollandse pannenkoeken bestellen en is er veel vermaak voor de kinderen. Kom hier ook een keer langs voor een lekker verse kopje koffie met huisgemaakte lekkernijen, of laat je verrassen door de overige gerechten op de menukaart. Je eet hier namelijk ook overheerlijke ribfingers, sappige ossenhaaspuntjes en bijvoorbeeld vegaburgers.

Wandelen vanaf BoerenBed de Zeekraal

Op Terschelling zijn een diverse prachtige wandelroutes uitgezet, deze zijn ook makkelijk te bereiken vanaf De Zeekraal. Wandel bijvoorbeeld vanaf Oosterend langs de Bosplaat naar het meest Oostelijke punt van het eiland! Tijdens de wandeling ervaar je de prachtige eilandnatuur van héél dichtbij!

Adres BoerenBed De Zeekraal

Oosterend 17, 8897 HZ Oosterend, Terschelling, Netherlands

Lees meer over de bestemming Friesland


Uitstapjes in de buurt


Veelgestelde vragen over BoerenBed De Zeekraal

De 6-persoons tenthuisjes zijn zonder stroom maar je telefoon of een ander apparaat opladen kan bij de boerderijwinkel van De Zeekraal.

De zee aan de zuidkant van Terschelling is op maar 250 meter. Je kunt daar bij laagwater struinen door de kreken, maar hier zijn geen mooie zandstranden. Voor een mooi zandstrand en de zee kun je het beste naar de noordkant gaan en op het strand bij Beachclub Heartbreak Hotel gaan relaxen. Dit strand is op 2,5 km van De Zeekraal.


Ook interessant voor jou!


Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Ouddorp, Zuid-Holland

  • Luxe park Zeeuwse kust
  • Restaurant en overdekt zwembad
  • Villa's t/m 24 personen

Molecaten Park Waterbos

Rockanje, Zuid-Holland

  • Vakantiepark bij de kust van Zuid-Holland
  • Huisdiervrij familiepark
  • Safaritenten, duinhuisjes en chalets t/m 6 personen

Dormio Park Scorleduyn

Schoorl, Noord-Holland

  • Zee en strand op 3 km
  • Rustig park zonder voorzieningen
  • Toegankelijke accommodaties t/m 4 personen