Loading...

De beste vakantieparken in Ardennen, België


Tot 25% korting

 

EuroParcs Kohnenhof

Eisenbach, Ardennen, België

  • Nieuw EuroParcs in Luxemburg
  • Aan de rivier de Our
  • Vakantiehuizen voor 4 en 6 personen

Bekijk het vakantieparkBeschikbaarheid en prijzen


Alle 1 vakantieparken in Ardennen, België

Wat is er zo aantrekkelijk aan de Ardennen?

Als je aan de Ardennen denkt, dan heb je eigenlijk gelijk een fijn vakantiegevoel te pakken! Je gaat er relaxed vissen en samen lekker kanoën op de diverse meanderende riviertjes. De groene Ardennenheuvels zijn natuurlijk ook geweldig om te mountainbiken en te wandelen, en in elk Ardennendorpje zie je weer iets nieuws! Vanaf de vakantieparken in de Ardennen ervaar je het allemaal! Ga ook naar de druipsteengrotten of bezoek één van de vele prachtige historische kastelen. Laat je ook verrassen door de mooie pittoreske plaatsen met kastelen en abdijen waar de monniken nog ambachtelijk de geliefde trappistenbieren brouwen volgens eeuwenoud recept! Beleef deze streek zelf en ga survivallen of kies gewoon voor even hélemaal niets en kom na je vakantie weer als herboren thuis. Er is hier gewoon voor ieder wat wils!


Veelgestelde vragen over Ardennen, België

Ja! EuroParcs heeft net een nieuw vakantiepark in de Luxemburgse Ardennen gebouwd! Ontdek het gloednieuwe Luxemburgse EuroParcs Kohnenhof voor een bijzondere vakantie aan de oevers van de schilderachtige rivier de Our. Het park heeft een goed restaurant, 4 en 6 persoons vakantiehuizen en het is ideaal voor een fijne gezinsvakantie met veel natuurbeleving.
Lees meer over dit EuroParcs Ardennen vakantiepark

Een vakantie in de Ardennen kies je natuurlijk ook voor de mooie natuur met heuvels en valleien waar je écht even hélemaal uit de sleur bent van het dagelijkse drukke leven! Kanoën, vissen, sporten, mountainbiken en wat dacht je van grotten bezoeken en heerlijke bergwandelingen maken met een gezellige picknick! Je doet het allemaal in de Ardennen.


Leuke uitstapjes in Ardennen, België

Clervaux

Clervaux is een betoverd toeristisch Luxemburgs stadje dat je gewoon even gezien moet hebben! Leuke aanrader dus als je een vakantiepark boekt in deze streek!