De beste vakantieparken in Rijnland-Palts, Duitsland


 

Landal Hochwald

Kell am See, Rijnland-Palts, Duitsland

  • In het Duitse Rijnland-Palts
  • Overdekt zwembad en indoor-speelparadijs
  • Vakantiehuizen t/m 12 personen

 

Landal Sonnenberg

Leiwen, Rijnland-Palts, Duitsland

  • 5 sterren camping & Bungalowpark Duitsland
  • Overdekt zwembad, klimbos, speelparadijs
  • Kamperen en bungalows t/m 10 personen

Alle 2 vakantieparken in Rijnland-Palts, Duitsland

Wat kun je allemaal doen tijdens een vakantie in Rijnland-Palts?

Rijnland-Palts is een geliefde bestemming voor de zomervakantie en het zal je dan ook niet verbazen dat de Duitse deelstaat beschikt over diverse fijne vakantieparken met uitstekende recreatievoorzieningen. Je ontdekt hier veel cultuur, bekijk de bijzondere kleurrijke plaatsen langs de Maas en de Moezel en laat je verleiden tot het proeven van de delicatessen uit Rijnland-Palts die soms best merkwaardig klinken. Een leuk vakantiepark in Rijnland-Palts is het uitgebreide en aantrekkelijke familiepark Landal Hochwald waar je vakantiehuizen boekt tot wel 12 personen. De afstand naar Rijnland-Palts is vanaf Nederland prima te doen en daarmee is Rijnland-Palt een ideale (weekend) bestemming voor een familievakantie. Ontdek de steden Trier, Mainz en Kaiserslautern en als je van wijn houdt dan zit je hier erg goed tussen de grote Moezelwijngaarden!


Veelgestelde vragen over Rijnland-Palts, Duitsland

Als we je een erg goed familiepark in Rijnland-Palts mogen aanraden, dan moet je jouw vakantie met je gezin of familie boeken bij familiepark Landal Hochwald. Dit park heeft namelijk alles in huis voor een superleuke en gevarieerde familievakantie in Duitsland en het is ook nog eens op een goede rijafstand vanaf Nederland.

De afwisselende Duitse deelstaat is een échte all-round vakantiebestemming eigenlijk het héle jaar rond. In de zomer ga je er heerlijk kanoën, wandelen, vissen en zwemmen, en als je hier in de winter bent dan zie je van alles aan wintersportactiviteiten. Als skigebied is het aantrekkelijk voor beginners omdat de hellingen hier makkelijk en glooiend zijn.


Leuke uitstapjes in Rijnland-Palts, Duitsland

No items found