Aqua Mundo, het zwemparadijs van Center Parcs Heijderbos!

Populaire vakantieparken van Center Parcs

 

Center Parcs De Eemhof

Zeewolde, Flevoland

 • MEGA zwemparadijs en 5 restaurants op het park
 • Paradijs voor waterliefhebbers
 • Cottages t/m 12 personen
Bekijk het vakantiepark Beschikbaarheid en prijzen
 

Center Parcs Het Meerdal

America, Limburg

 • Pony cottages met een eigen pony tijdens je verblijf
 • Aqua Mundo zwemparadijs / 6 restaurants
 • Cottages t/m 8 personen
Bekijk het vakantiepark Beschikbaarheid en prijzen
 

Center Parcs Limburgse Peel

America, Limburg

 • Supertof zwemparadijs!
 • Duurzaam vakantiepark met Green Key
 • Cottages t/m 8 personen
Bekijk het vakantiepark Beschikbaarheid en prijzen
 

Center Parcs De Huttenheugte

Dalen, Drenthe

 • Uitgebreid Center Parcs met 6 restaurants
 • Wildwaterbaan & zwemles op het park
 • Cottages t/m 12 personen
Bekijk het vakantiepark Beschikbaarheid en prijzen
 

Center Parcs Port Zélande

Ouddorp, Zuid-Holland

 • Megagroot zwemparadijs
 • 5 restaurants
 • Cottages t/m 12 personen
Bekijk het vakantiepark Beschikbaarheid en prijzen
 

Center Parcs Park Zandvoort

Zandvoort, Noord-Holland

 • Aan zee en strand
 • Aqua Mundo met grote nieuwe Wildwaterbaan
 • Cottages t/m 18 personen
Bekijk het vakantiepark Beschikbaarheid en prijzen

Alle 9 vakantieparken van Center Parcs in Nederland

Over Center Parcs

De Center Parcs vakantieparken zijn onderverdeeld in 3 classificaties ‘Birdies’ van standaard tot ultiem vakantiepark met werkelijk waanzinnige faciliteiten, veel restaurants, superveel activiteiten en een uitzonderlijke keuze aan cottages en vakantiehuizen.

De Center Parcs ‘Birdies’

Center Parcs heeft haar vakantieparken geclassificeerd met ‘Birdies’, dat zijn de vogeltjes die je achter de naam van het vakantiepark staan. De minst uitgebreide vakantieparken hebben 3 ‘Birdies’, uitgebreide vakantieparken hebben 4 ‘Birdies’ en de ‘Ultieme’ Center Parcs vakantieparken hebben 5 ‘Birdies’.

Ultieme Center Parcs parken met 5-‘Birdies’

In de 5-Birdies parken beleef je het allemaal. Heel gaaf! Dit is de últieme Center Parcs experience. Enorm veel verschillende accommodaties en speciale verblijven in gethematiseerde vakantiehuizen, overnacht in kinder-cottages, woonboten, boomhuizen en super luxe bungalows. Parken met 5 birdies hebben de mooiste faciliteiten en voorzieningen, unieke waterglijbanen in het Aqua Mundo zwemparadijs, bijzondere activiteiten zoals interactieve voetbalmuren en wellness met sauna's, massagesalons en lichaamsbehandelingen. De 5 birdies parken hebben ook alle voorzieningen die de 3 & 4 birdies parken hebben.

De allerbeste Center Parcs vakantieparken in Nederland met 5 birdies zijn:

Uitgebreide Center Parcs parken met 4 ‘Birdies’

Bezoek je een Center Parcs vakantiepark met 4 birdies, dan weet je dat je extra veel activiteiten kunt doen op het park en heerlijk gaat dineren in diverse restaurants. Parken met 4 birdies hebben ook live-muziek en dans-shows, kinder-cottages, paintball & lasergame, er zijn casinoavonden, een snelle wildwaterbaan in het Aqua Mundo zwemparadijs en je krijgt korting bij een aantal nabijgelegen attractieparken. Super cool zijn ook de extra sportieve activiteiten die je er kunt doen zoals klimmen op de klimwanden, outdoor klimmen op de klimparcoursen en vlieg razend snel door de lucht met de Zip Wire kabelbaan!

De Center Parcs vakantieparken in Nederland met 4 birdies zijn:

Standaard parken met 3 ‘Birdies’

In Nederland zijn 3 Center Parcs vakantieparken met 3-Birdies. Dit zijn de kleine, gemoedelijke en overzichtelijke vakantieparken die erg aantrekkelijk zijn voor gezinnen met jonge kinderen. Op deze parken is super leuk kinder-entertainment, een kinderboerderij, heel erg leuke kinderfaciliteiten en de omgeving is groen en uitdagend. Maak mooie wandelingen in het bos, trek de natuur in en geniet volop met je gezin! De parken met 3-birdies zijn ook allemaal voorzien van een Aqua Mundo zwemparadijs en een market dome.

De Center Parcs vakantieparken in Nederland met 3 birdies zijn:

Center Parcs de organisatie

Center Parcs is al meer dan 50 jaar actief als een grote vakantieaanbieder voor familievakanties. Families en jonge gezinnen zijn dan ook de grootste doelgroep van Center Parcs.

Center Parcs is milieubewust en duurzaam

Vanuit een milieubewuste visie gaat Center Parcs graag duurzaam en milieubewust om met haar vakantieparken en de omgeving. Er wordt extra aandacht besteedt om de flora en fauna op de parken te beschermen en alle Center Parcs vakantieparken zijn Green Key gecertificeerd. Green Key is hét keurmerk voor duurzame en milieubewuste recreatie.

Vernieuwend bezig

Vernieuwingen horen en passen in de traditie van Center Parcs. De vakantieparken worden dan ook regelmatig aangepast en vernieuwd en soms worden zelfs hele parken opnieuw opgebouwd en gemoderniseerd. Dit houdt de vakantieparken aantrekkelijk en up to date met de leukste activiteiten en hippe accommodaties voor een enerverend verblijf!

Verblijf in de natuur

Center Parcs vakantieparken bestaan bijna helemaal uit natuur, bos en water. Zelf geeft Center Parcs aan dat haar vakantieparken voor wel voor 90% uit natuur bestaan. Je vindt de parken dan ook op de mooiste locaties en in de fraaiste natuurgebieden.

Center Parcs zorgt voor een zeer aangename vakantiebeleving voor jong en oud!


Veelgestelde vragen over Center Parcs

Als je écht véél voorzieningen wilt en van de beste Center Parcs faciliteiten gebruik wilt maken, dat is Center Parcs Het Heijderbos in Noord-Limburg de beste keuze! #Wow wat een top park is dit zeg. Dit is gewoon het beste wat Center Parcs je te bieden heeft in Nederland! Dit park scoort werkelijk op alles supergoed en de kids vinden dit park hélemaal té gék! Center Parcs Het Heijderbos heeft echt een supertof subtropisch zwemparadijs, de indoor-speeljungle is de beste van Center Parcs en de vernieuwde cottages zijn te boeken t/m 10 personen.

Heb je jonge kinderen, kies dan voor de kleinere en overzichtelijkere Center Pars vakantieparken met de minste birdies (de minst uitgebreide parken).

De Center Parcs vakantieparken in Nederland met 3 birdies (leukste met jonge kids):