Populaire vakantieparken van Center Parcs


 

Center Parcs De Eemhof

Zeewolde, Flevoland

 • MEGA zwemparadijs en 5 restaurants op het park
 • Paradijs voor waterliefhebbers
 • Cottages t/m 12 personen

 

Center Parcs Het Heijderbos

Heijen, Limburg

 • Dé vakantiesensatie van Nederland
 • Indoor Speeljungle & Supersnelle Wildwaterbaan
 • Cottages t/m 10 personen

 

Center Parcs De Kempervennen

Westerhoven, Noord-Brabant

 • Zeer groot vakantiepark met extreem veel faciliteiten
 • Klimparadijs, Aqua Mundo, Escape-Room, Indoor Skibaan en 5 restaurants
 • Cottages t/m 12 personen

 

Center Parcs Port Zélande

Ouddorp, Zuid-Holland

 • Vakantiepark voor watersport- en strandliefhebbers
 • Aqua Mundo zwemparadijs, 5 restaurants, véél activiteiten
 • Cottages, lodgetenten en appartementen t/m 12 personen

 

Center Parcs De Huttenheugte

Dalen, Drenthe

 • Bosrijk familiepark met Aqua Mundo zwemparadijs
 • Kinderspeelparadijs, avontureneiland, véél activiteiten
 • Vernieuwde cottages t/m 12 personen

 

Center Parcs Het Meerdal

America, Limburg

 • Familiepark in de Limburgse bossen
 • Aqua Mundo zwemparadijs en 6 restaurants
 • Cottages t/m 8 personen

Alle 12 vakantieparken van Center Parcs in Nederland

Over Center Parcs

Met maar liefst 9 vakantieparken in Nederland maakt Center Parcs het verschil door haar geweldige aanbod en variatie aan accommodaties, activiteiten en prachtige grote zwemparadijzen die vrijwel geen enkel vakantiepark in Nederland kan evenaren. De vakantieparken zijn onderverdeeld in 3 classificaties ‘Birdies’ van standaard tot ultiem vakantiepark met werkelijk waanzinnige faciliteiten, veel restaurants, superveel activiteiten en een uitzonderlijke keuze aan cottages en vakantiehuizen.

‘Birdies’

Center Parcs heeft haar vakantieparken geclassificeerd met ‘Birdies’, dat zijn de vogeltjes die je achter de naam van het vakantiepark staan. De minst uitgebreide vakantieparken hebben 3 ‘Birdies’, uitgebreide vakantieparken hebben 4 ‘Birdies’ en de ‘Ultieme’ vakantieparken hebben 5 ‘Birdies’.

Ultieme parken met 5-‘Birdies’

In de 5-Birdies parken beleef je het allemaal. Heel gaaf! Dit is de últieme Center Parcs experience. Enorm veel verschillende accommodaties en speciale verblijven in gethematiseerde vakantiehuizen, overnacht in kinder-cottages, woonboten, boomhuizen en super luxe bungalows. Parken met 5 birdies hebben de mooiste faciliteiten en voorzieningen, unieke waterglijbanen in het Aqua Mundo zwemparadijs, bijzondere activiteiten zoals interactieve voetbalmuren en wellness met sauna's, massagesalons en lichaamsbehandelingen. De 5 birdies parken hebben ook alle voorzieningen die de 3 & 4 birdies parken hebben.

De allerbeste vakantieparken in Nederland met 5 birdies zijn:

Uitgebreide parken met 4 ‘Birdies’

Bezoek je een Center Parcs vakantiepark met 4 birdies, dan weet je dat je extra veel activiteiten kunt doen op het park en heerlijk gaat dineren in diverse restaurants. Parken met 4 birdies hebben ook live-muziek en dans-shows, kinder-cottages, paintball & lasergame, er zijn casinoavonden, een snelle wildwaterbaan in het Aqua Mundo zwemparadijs en je krijgt korting bij een aantal nabijgelegen attractieparken. Super cool zijn ook de extra sportieve activiteiten die je er kunt doen zoals klimmen op de klimwanden, outdoor klimmen op de klimparcoursen en vlieg razend snel door de lucht met de Zip Wire kabelbaan!

Vakantieparken in Nederland met 4 birdies zijn:

Standaard parken met 3 ‘Birdies’

In Nederland zijn 3 vakantieparken met 3-Birdies. Dit zijn de kleine, gemoedelijke en overzichtelijke vakantieparken die erg aantrekkelijk zijn voor gezinnen met jonge kinderen. Op deze parken is super leuk kinder-entertainment, een kinderboerderij, heel erg leuke kinderfaciliteiten en de omgeving is groen en uitdagend. Maak mooie wandelingen in het bos, trek de natuur in en geniet volop met je gezin! De parken met 3-birdies zijn ook allemaal voorzien van een Aqua Mundo zwemparadijs en een market dome.

De parken in Nederland met 3 birdies zijn:

Last minute Center Parcs

Er nog even snel tussen uit? Bekijk alle Center Parcs Last minute deals.

Groepsaccommodatie boeken bij Center Parcs is leuk

Als je er met een groep op uit wilt en veel wilt zwemmen en doen op het park, kies dan voor één van de mooie groepsaccommodaties en verblijf met z'n allen in één grote familiecottage of groepsaccommodaties.

Ontdek de parken met groepsaccommodatie op aantal personen:

De organisatie

Center Parcs is al meer dan 50 jaar actief als een grote vakantieaanbieder voor familievakanties. Families en jonge gezinnen zijn dan ook de grootste doelgroep. Naast Nederland heeft Center Parcs ook 5 vakantieparken in België, 6 vakantieparken in Duitsland en 7 vakantieparken in Frankrijk.

Milieubewust en duurzaam

Vanuit een milieubewuste visie gaat de organisatie graag duurzaam en milieubewust om met haar vakantieparken en de omgeving. Er wordt extra aandacht besteedt om de flora en fauna op de parken te beschermen en alle vakantieparken zijn Green Key gecertificeerd. Green Key is hét keurmerk voor duurzame en milieubewuste recreatie.

Vernieuwend bezig

Vernieuwingen horen en passen in de traditie van Center Parcs. De vakantieparken worden dan ook regelmatig aangepast en vernieuwd en soms worden zelfs hele parken opnieuw opgebouwd en gemoderniseerd. Dit houdt de vakantieparken aantrekkelijk en up to date met de leukste activiteiten en hippe accommodaties voor een enerverend verblijf!

Verblijf in de natuur

De vakantieparken bestaan bijna helemaal uit natuur, bos en water. Zelf geeft de organisatie aan dat haar vakantieparken voor wel voor 90% uit natuur bestaan. Je vindt de parken dan ook op de mooiste locaties en in de fraaiste natuurgebieden.

#Bekijk → alle Center Parcs vakantieparken in Nederland en gebruik het zoekfilter om faciliteiten en voorzieningen te selecteren.


Veelgestelde vragen over Center Parcs

Als je écht véél voorzieningen wilt en van de beste faciliteiten gebruik wilt maken, dat is Center Parcs Het Heijderbos in Noord-Limburg de beste keuze! #Wow wat een top park is dit zeg. Dit is gewoon het beste wat Center Parcs je te bieden heeft in Nederland! Dit park scoort werkelijk op alles supergoed en de kids vinden dit park hélemaal té gék! Center Parcs Het Heijderbos heeft echt een supertof subtropisch zwemparadijs, de indoor-speeljungle is de beste van Center Parcs en de vernieuwde cottages zijn te boeken t/m 10 personen.

Heb je jonge kinderen, kies dan voor de kleinere en overzichtelijkere vakantieparken met de minste birdies (de minst uitgebreide parken).

De vakantieparken in Nederland met 3 birdies (leukste met jonge kids):