EuroParcs Resort Veluwemeer is een topper aan het Veluwemeer!

De leukste vakantieparken bij het Veluwemeer

 

EuroParcs Bad Hoophuizen

Hulshorst, Gelderland

 • Luxe park aan het Veluwemeer
 • Restaurant, wellness en bootverhuur
 • Vakantiehuizen t/m 16 personen
Bekijk het vakantiepark Beschikbaarheid en prijzen
 

EuroParcs Zuiderzee

Biddinghuizen, Flevoland

 • Veluwemeer
 • Jachthaven & restaurant
 • Villa's t/m 12 personen
Bekijk het vakantiepark Beschikbaarheid en prijzen
 

Landal Waterparc Veluwemeer

Biddinghuizen, Flevoland

 • Aan het Veluwemeer
 • Kindervertier
 • Villa's t/m 22 personen
Bekijk het vakantiepark Beschikbaarheid en prijzen
 

EuroParcs Veluwemeer

Nunspeet, Gelderland

 • Direct aan het Veluwemeer met jachthaven en bootverhuur
 • Zilveren Zoover Award
 • Eén van de beste vakantieparken aan het Veluwemeer
Bekijk het vakantiepark Beschikbaarheid en prijzen
 

EuroParcs Bad Hulckesteijn

Nijkerk, Gelderland

 • Jachthaven met bootverhuur
 • Restaurant
 • Elegante verblijven t/m 10 personen
Bekijk het vakantiepark Beschikbaarheid en prijzen
Najaarsaanbieding
 

RCN Vakantiepark Zeewolde

Zeewolde, Flevoland

 • Veluwemeer met eigen strand en jachthaven
 • Maatschappelijk betrokken
 • Bungalows t/m 24 personen
Bekijk het vakantiepark Beschikbaarheid en prijzen
 

Molecaten Park Flevostrand

Biddinghuizen, Flevoland

 • Binnenzwembad en buitenzwembad met kinderbad en zonneterras
 • Gratis watersport-proeflessen bij de zeilschool voor kinderen t/m 12 jaar
 • Jachthaven, zeilschool en bootverhuur
Bekijk het vakantiepark Beschikbaarheid en prijzen
 

Vakantiepark Familiehuis Nunspeet

Nunspeet, Gelderland

 • Watersportpark
 • Aan Veluwemeer met strand
 • Accommodaties t/m 20 personen
Bekijk het vakantiepark Beschikbaarheid en prijzen


Alle 8 vakantieparken bij het Veluwemeer

Wat een prachtige watersportparken aan het Veluwemeer! Ontdek ze allemaal.

Dit zijn de beste vakantieparken aan het Veluwemeer!

Lees meer over alle parken aan het Veluwemeer en vind jouw ideale watersportpark in Flevoland!

Landal Waterparc Veluwemeer bij Biddinghuizen

Dit geweldige Landal vakantiepark aan het Veluwemeer biedt je heel veel mooie watersportmogelijkheden! Ook een erg geschikt park om met kinderen te boeken want Bollo de Beer is er ook en de kinderen spelen altijd lekker droog in de binnenspeeltuin. Landal Waterparc Veluwemeer heeft een Jachthaven, bootverhuur en trailerhelling zodat je ook je eigen boot mee kunt nemen op vakantie. Erg geschikt park voor groepen want er zijn villa's t/m 22 personen.

EuroParcs Bad Hulckesteijn bij Nijkerk

Direct aan het water van het Veluwemeer ligt het gloednieuwe luxe vakantiepark EuroParcs Bad Hulckesteijn. Een modern park voor watersporters die graag genieten van een luxe verblijf. Dit park heeft een jachthaven en bootverhuur, wellness en fitness. Lees meer over vakantiepark EuroParcs Bad Hulckesteijn en je boekt er elegante vakantieverblijven t/m 10 personen.

RCN Zeewolde

Op vakantiepark RCN Zeewolde geniet je van veel strandplezier op het grote zandstrand en het brede open water van het Veluwemeer ligt hier aan je voeten. RCN Zeewolde is ook een erg kindvriendelijk vakantiepark waar de kinderen zeilles kunnen krijgen. RCN Zeewolde is dus een erg goed watersportpark wat we je zeker ook kunnen aanraden voor een watersportvakantie met kinderen.

Molecaten Park Flevostrand bij Biddinghuizen

Veel watersporten, lekker zonnen op het strand en heerlijk slapen in hippe accommodaties, dat beleef je allemaal op het mooie vakantiepark Molecaten Park Flevostrand. Je kunt hier ook kamperen en familie-chalets en huurcaravans t/m 6 personen boeken. Zwemmen kan hier wel op 3 plekken, namelijk in het Veluwemeer, het buitenbad én het lekkere warme binnenzwembad. Neem ook je hond mee naar dit park want die zijn in bijna alle accommodaties toegestaan.

EuroParcs Bad Hoophuizen bij Hulshorst

De mooie hippe en trendy vakantiebungalows van EuroParcs Bad Hoophuizen zijn hélemaal van deze tijd! Dit prachtige park boek je voor een voortreffelijke, inspirerende en veelzijdige vakantie aan het water! Je eet er heerlijk Italiaans in het restaurant, de jachthaven heeft bootverhuur en er zijn vakantiehuizen beschikbaar tot wel 16 personen!

Vakantiepark Familiehuis Nunspeet

Houd je van zondagsrust en ga je wel eens naar de kerk, dan is Familiehuis Nunspeet erg geschikt voor jou. Dit mooie watersportpark aan het Veluwemeer wordt veel geboekt door christelijke vakantiegangers, een gemoedelijk park ook waar de kinderen het erg naar hun zin hebben. Familiehuis Nunspeet heeft comfortabele vakantiehuizen voor 4 tot 8 personen en ook een prachtige 20 persoons groepsaccommodatie 'De Driemaster' (zonder TV).

EuroParcs Resort Veluwemeer bij Nunspeet

Watersportliefhebbers gaan graag op vakantie naar vakantiepark EuroParcs Resort Veluwemeer want deze mooie watersport-vakantie-parel ligt direct aan het Veluwemeer en is voorzien van een jachthaven en bootverhuur. De Beau & Bloem kidsclub is leuk voor de kinderen, er is fietsverhuur en je kunt er ook zeilles nemen! Superleuk toch. Ook een erg geschikt park voor vissers want je gaat hier erg goed snoekbaarsvissen. Vakantiehuizen en chalets t/m 6 personen.

EuroParcs Resort Zuiderzee bij Biddinghuizen

Jachthaven, boothelling en bootverhuur voor de watersporters is hier heel veel aanwezig! Er valt hier van alles te beleven voor jong en oud. Zwem samen in het overdekte zwembad met 40 meter lange waterglijbaan, geniet in het restaurant en voor de kids is er leuke kinderanimatie. EuroParcs Resort Zuiderzee is dus erg geschikt voor een familievakantie aan het water en de luxe villa's (t/m 12 personen) zijn voor de échte levensgenieters!

Center Parcs De Eemhof bij Zeewolde (Eemmeer)

Wat een supermooi en supergroot Aqua Mundo zwemparadijs heeft bungalowpark Center Parcs De Eemhof. Echt een park dat je met opgroeiende kinderen moet boeken en ook ideaal voor een familieweekend want je er zijn diverse restaurants op het park, er is leuk entertainment en je boekt er cottages t/m 12 personen.


Veelgestelde vragen

Ja! Aan het Eemmeer ligt het mooie grote Center Parcs vakantiepark De Eemhof. Superveel zwemplezier op dit park! Het Aqua Mundo van De Eemhof is namelijk bekroond tot leukste en beste zwembad van Nederland! Wil je graag veel zwemmen op vakantie? Kies dan dus voor Center Parcs De Eemhof bij Zeewolde!

Ja, er is een mooi Landal vakantiepark bij het Veluwemeer. Landal Waterparc Veluwemeer heeft een Jachthaven, bootverhuur en trailerhelling zodat je ook je eigen boot mee kunt nemen op vakantie. Erg geschikt park ook voor groepen want er zijn villa's te boeken t/m 22 personen.