Loading...

Summio Parcs is hét gloednieuwe parklabel van Dormio vakantieparken en resorts dat inmiddels al 20 Nederlandse parken telt. Het nieuwe merk is speciaal opgericht voor het hogere middensegment en Summio wil haar onlangs overgenomen parken inrichten voor een éxtra smaakvolle, goed betaalbare én een uitstekende klant- en servicegerichte vakantiebeleving. Bij Summio Parcs krijg je het summum van het middensegment, en dat zijn uiterst fijne vakantieparken waar je héérlijk gaat eten in het restaurant, je geniet er van erg goede parkvoorzieningen én top-faciliteiten.

Welke parken heeft Summio Parcs?

Op het moment van schrijven is het nog niet helemaal duidelijk welke parken allemaal onder het nieuwe label zullen komen. Dormio heeft al wel laten weten dat in ieder geval de parken: Roompot Aquadelta (Zeeland) en de voormalige Landal parken Port Greve (Zeeland) en het Gelderse Heihaas onder het nieuwe merk zullen vallen.

Summio Heihaas op de Veluwe

Summio Heihaas

Ontdek het bosrijke Summio Heihaas in het Gelderse Putten voor een comfortvakantie met overdekt zwembad en mooie accommodaties midden in het bos van de Veluwe. Het park heeft vernieuwde faciliteiten, je kunt er bowlen en het restaurant is smaakvol, fris en eigentijds ingericht. Voor een vakantie met kinderen zal het je hier aan niets ontbreken, want Summio Heihaas heeft een fun & entertainmentteam, een dierenweide en kindervoorzieningen in het zwembad. Het park heeft ook groepsbungalows voor 8 en 16 personen.

Summio Aquadelta in Zeeland

Summio Aquadelta

Het mooie Summio Aquadelta is een échte Zeeuwse vakantieparel waar je fijn op vakantie gaat. Het park is fraai gesitueerd aan het Grevelingen recreatiemeer, je kunt er bowlen en midgetgolfen, het animatieteam is top, en ook het restaurant is een fijne plek om te vertoeven. Op het park ruik je de zilte zeelucht en je wandelt in maar 15 minuten naar het gezellige centrum van Bruinisse. Summio Aquadelta heeft vakantiehuizen met sauna en ook grote groepshuizen voor 8, 10, 12, 14 en zelfs 20 personen.

Summio Port Greve aan het Grevelingenmeer

Summio Port Greve

Direct aan het Grevelingenmeer op vakantie met veel comfort en gemak? Kies dan jouw vakantie op Summio Port Greve en geniet van een fijne vakantie met volop watersportmogelijkheden. Het park is onder andere voorzien van een zwembad met grote 58-meter lange waterglijbaan, een kids club, supermarkt en een gezellige brasserie. Summio Port Greve heeft comfort bungalows, luxe bungalows en ook grote 12 persoons vakantiehuizen met sauna.

Lees meer over alle Summio Parcs in Nederland