Loading...
5-sterren villapark op de Sallandse heuvelrug

1. Hof van Salland

Rust en natuur, ruimte en privacy, luxe en comfort; dat vind je bij Hof van Salland, een 5-sterren villapark in de weelderige natuur van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Hier geniet je tijdens je staycation van buitengewoon veel luxe in een van de vrijstaande villa’s.

Voor extra ontspanning biedt Hof van Salland ook privé wellnessmogelijkheden, zoals een traditionele opgietsauna, Sunshower en whirlpool. De vakantiehuizen bieden plek aan maximaal 14 personen. Dankzij de ligging in het vakantiegebied tussen rivier de IJssel en Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug zijn uitstapjes naar bijvoorbeeld Deventer en Zwolle zo gemaakt.

Maar ook op het park zelf is genoeg te doen. Van een buitenzwembad met peuterbad en ligweide, een speelplek voor kinderen voorzien van een klimrek, schommels en een airtrampoline tot een tennisbaan en een smaakvol restaurant.

Bekijk Hof van Salland

2. MarinaPark Bad Nederrijn

Wie van water houdt is bij MarinaPark Bad Nederrijn absoluut op de juiste plek. Dit vakantiepark ligt op een unieke locatie in het hart van de Betuwe en heeft een directe ligging aan de Nederrijn. Voor je staycation in Nederland heb je hier de mogelijkheid om te kamperen of kun je kiezen voor een exclusieve en duurzame villa.

Dankzij de waterrijke ligging zijn er veel water(sport)mogelijkheden. Van bootje varen over de Nederrijn en een hengel uitgooien vanaf de aanlegsteiger tot surfen, jetskiën, waterskiën en kanoën. MarinaPark Bad Nederrijn is direct gelegen aan een recreatieplas met zandstrand waar je heerlijk kunt zwemmen en relaxen. Ook is er een brasserie aanwezig waar je terecht kunt voor een maaltijd, hapje of drankje en zijn er 3 jachthavens.

Bekijk MarinaPark Bad Nederrijn
Als je van water houdt
Een staycation tussen de Friese meren

3. Tusken de Marren

Een ander waterrijke bestemming voor een staycation in Nederland is Tusken de Marren. De naam zegt het al: tussen de meren, het park ligt aan een doorgaand vaarwater tussen het Sneekermeer en het Pikmeer, gelegen in het Friese Akkrum.

De meeste vakantiewoningen hebben een directe ligging aan het water en beschikken over een privé aanlegsteiger. Ideaal om je vishengel uit te gooien of direct in het bootje te stappen voor een mooie vaartocht. Ook kun je een wellness huisje huren voor extra ontspanning. Je beschikt dan over een privé sauna, heerlijk toch! Gezelschappen tot en met 14 personen zijn welkom bij Tusken de Marren.

Op het park is een speeltuin met airtrampoline, schommel, wipkip, klimtoren met glijbaan, rekstok en tafeltennistafel, in het hoogseizoen beleven de kinderen doldwaze avonturen met het enthousiaste animatieteam, er zijn diverse vismogelijkheden en mogelijkheden voor het huren van verschillende sloepen en motorbootjes. In de omgeving is genoeg te doen en beleven. Zo liggen Sneek (11 km) en Leeuwarden (17 km) op korte afstand van het park.

Bekijk Tusken de Marren

4. Duinresorts

De vakantieparken van Duinresorts bevinden zich stuk voor stuk op een unieke locatie aan het water. Duinresorts beschikt over 5 vakantieparken, waarvan 4 parken vlak bij de kust liggen en 1 park aan het IJsselmeer. Ideaal voor een fijne strandvakantie of om uit te waaien.

Ieder vakantiepark biedt luxe vakantiehuizen met plek voor maximaal 8 personen. De woningen zijn allemaal vrijstaand, hebben een ruime tuin met veel privacy en zijn volledig ingericht met diverse gemakken. Afhankelijk van je park keuze, kun je overnachten in Noordwijk, Egmond aan den Hoef, Schoorl of Medemblik.

De faciliteiten verschillen per park, bijvoorbeeld een binnen- of buitenzwembad, animatie, speeltuin, horeca en sportvelden. Er is altijd genoeg vermaak! Uiteraard mag een dagje strand niet ontbreken tijdens een vakantie in eigen land. Geniet daarna van een hapje of drankje in een strandpaviljoen, dat is pas genieten!

Bekijk alle Duinresorts
Voor een heerlijke strandvakantie!
Bij de stuifduinen van Bedaf

5. Sandberghe

In het zuiden van ons land, tegen de stuifduinen van Bedaf, ligt Sandberghe. Een vakantiepark in Brabant met unieke accommodaties voor een bijzondere overnachting. Wat dacht je van een verblijf in een boomhut, duin lodge of koningslodge met hottub! Ook beschikken ze over villa’s, chalets en bungalows voor een comfortabele staycation in Nederland.

Bij Sandberghe staat het ont-moeten centraal, het niet hoeven en even tijd voor jezelf, weg van de massa waar je kunt ontdekken, ontstressen, onthaasten en ontspannen. De faciliteiten op het park zorgen daar mede voor. Van een buitenzwembad, animatieteam, sauna en speeltuin tot de gezellige Huyskamer waar je kunt aanschuiven voor een maaltijd, een drankje en/of voor een ouderwets bordspelletje.

Eropuit in de omgeving? Trek natuurgebied de Maashorst in, struin over de stuifduinen van Bedaf en bewonder de natuur.

Bekijk Sandberghe

6. De IJsvogel

De laatste tip om jouw staycation in Nederland te vieren is op de Veluwe. Daar vind je Recreatielandgoed De IJsvogel, gelegen in Voorthuizen. De Veluwe ligt hier letterlijk aan je voeten.

Dankzij het uitgebreide aanbod aan accommodaties vind je gegarandeerd je ideale verblijf. Overnacht in een safaritent, chalet, lodge, villa of hotelkamer. Voor optimale ontspanning kun je een vakantiehuis met sauna en/of jacuzzi huren. Maar ook op het park kun je heerlijk ontspannen, zoals in onze massage & wellness studio, Huiskamer, restaurant, binnen- en buitenzwembad, speeltuin, met het animatieteam of op de bowlingbaan.

Een wandeling of fietstocht over de Veluwe mag zeker niet ontbreken. Bewonder de uitgestrekte heidevelden, zandverstuivingen en mooie bossen. Wie weet spot je de Big Five van de Veluwe!

Bekijk De IJsvogel
Geniet van een staycation op de Veluwe!