Loading...

Op slechts 800 meter van het strand!

1. Camping Zonneweelde

Warm, hartelijk, gezellig en een paradijs voor kinderen; dé kernwoorden van Camping Zonneweelde. Op dit kleinschalige 5-sterren vakantiepark, gelegen in Zeeland, geniet je van een heerlijke (familie)vakantie. Kies voor een ruime kampeerplaats en geniet van het buitenleven. Of ga voor extra luxe en comfort en overnacht in een glamping tent, chalet of beach loft.

En weet je wat extra leuk is? Je overnacht op slechts 800 meter van het prachtige zandstrand van Nieuwvliet! Hier kun je heerlijk relaxen, lange strandwandelingen maken of genieten van een hapje en drankje op het strandpaviljoen. Maar ook bij Camping Zonneweelde kun jij je opperbest vermaken. Plons in het openluchtzwembad, speel een potje volleybal of bewonder samen met je (klein)kinderen een circusvoorstelling.

2. Camping de Norgerberg

Een verblijf op dit kleinschalige 5-sterren vakantiepark is perfect wanneer je graag de Drentse omgeving wilt ontdekken. De Norgerberg beschikt over vele leuke faciliteiten, voor zowel jong als oud. Neem een duik in het zwembad of relax lekker aan de kant. Het leuke aan dit zwembad is dat het beschikt over een schuifdak, hierdoor zwem je dus met mooi weer buiten, en met slecht weer binnen. Ook kun je heerlijk ontspannen in de Finse sauna of het bubbelbad. De kinderen beleven uren speelplezier in de spetterpoel, bij de speeltuinen, op het belevingspad of spelen spelletjes met het animatieteam. 

Op deze 5-sterren camping kun je kamperen op ruime plaatsen én je kunt zelfs kiezen voor een plek met privé sanitair. Of kies voor een luxe accommodatie, geschikt voor maximaal 12 personen. Tijdens je vakantie op dit kleinschalige 5-sterren vakantiepark beleef je veel gastvrijheid, gemoedelijkheid en is het ultiem genieten!

Ontdek Drenthe
De allerkleinste 5 sterren camping!

3. Camping ’t Veld

Camping ‘t Veld is dé kleinste 5-sterren camping van Nederland. Hoe bijzonder is dat! Hier geniet je volop van een vakantie met de faciliteiten van een 5-sterren vakantiepark, maar dan zonder alle drukte. Camping ‘t Veld ligt in het veelzijdige Vechtdal waar je veel natuur en rust vindt. Grenzend aan dit kleinschalige 5-sterren vakantiepark ligt 1000 hectare bos waar je heerlijk kunt wandelen. Na een lange wandeling even ontspannen? Neem dan een duik in het overdekte zwembad met supergave waterglijbaan of geniet van een lekkere maaltijd in het restaurant. 

Daarnaast beschikt Camping ‘t Veld over een strandmeer waar je kunt relaxen of je hengel kunt uitgooien, wie weet vang je de grootste vis van de dag! Op dit kleinschalige 5-sterren vakantiepark heb je een ruime keuze uit verschillende kampeerplaatsen of overnacht je in een strandchalet, safaritent, chalet of lodge.

4. Camping Noetselerberg

Camping de Noetselerberg is een gezellig en kleinschalig 5-sterrenvakantiepark, gelegen in het natuurrijke Twente. Bij Camping de Noetselerberg kun je eindeloos gebruikmaken van de vele faciliteiten. Trek een paar baantjes in het binnen- of buitenzwembad, leef je uit op het pannaveld of huur een fiets en ontdek de omgeving. De kinderen vermaken zich uitstekend op de airtrampoline, samen met het recreatieteam of op het grote houten speeltoestel! 

Wil je een dagje eropuit? Bezoek dan Avonturenpark Hellendoorn, Kartplaza Actionworld of volg een gave mountainbikeroute. Op dit kleinschalige 5-sterren vakantiepark kun je kamperen of een accommodatie huren. Dankzij de ruime keuze zal er altijd een geschikt verblijf voor je te vinden zijn!

Gelegen in natuurrijk Twente
Overnacht in een heus kasteel!

5. Vakantiepark ’t Rheezerwold

Dit kleinschalige 5-sterren vakantiepark is gelegen in Heemserveen, vlak bij Hardenberg (Overijssel). ‘t Rheezerwold beschikt over vele hoogwaardige faciliteiten, waaronder een binnen- en buitenzwembad, interactieve speeltoestellen, tennisbaan, visvijver en een superenthousiast animatieteam. Hier vermaakt het hele gezin zich! Uniek bij Vakantiepark ‘t Rheezerwold is de compleet overdekte Plaza bij de horeca, hier zit je altijd aangenaam droog en dankzij de open inrichting heb je toch het gevoel lekker buiten te zitten! 

Neem je tent, camper of caravan mee en ervaar het echte buitenleven op een kampeerplaats. Je kunt hier ook kiezen voor een kampeerplaats met privé sanitair. Of kom comfortabel overnachten in een bungalow, safaritent of lodge. En wist je dat je op dit kleinschalige 5-sterren vakantiepark zelfs kunt overnachten in een heus kasteel? Dat is toch supergaaf!

6. Vakantiepark Mölke

Weet jij al wat de Slow Living Experience is? Bij Mölke, een kleinschalig 5-sterren park in Twente, beleef je het! Op dit gezellige vakantiepark ontdek je hoe het is om te leven in een langzaam tempo, een plek waar je het echte weekendgevoel ervaart, iedere dag opnieuw! Leef als een échte koning op dit vakantiepark in Zuna. De vakantiehuizen zijn namelijk luxe en comfortabel ingericht, geschikt voor 2 tot maar liefst 30 personen. Ook beschikken verscheidene huizen over privé wellness faciliteiten. En wist je dat je hier zelfs in een boomhut kunt overnachten met uitzicht over de Regge? Hoe gaaf is dat! 

Ook zijn er vele activiteiten te beleven vanaf Vakantiepark Mölke. Ga crossen in een Green Buggy, bewonder Twente vanaf de Regge in een kano of gooi je hengel uit en ga voor de grootste vangst van de dag. De veelzijdige faciliteiten en de vele prachtige accommodaties zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. En vergeet niet: niks moet, maar alles mag. Een onbezorgde vakantie beleef je gegarandeerd op dit kleinschalige 5-sterren vakantiepark!

Overnacht in een boomhut met uitzicht
Met echte natuurlijke zwemvijver!

7. Camping de Witte Berg

Camping de Witte Berg is gelegen in het pittoreske stadje Ootmarsum in Twente. Camping de Witte Berg is een kleinschalige 5-sterren camping waar je heerlijk kunt kamperen (ook mogelijk met privé sanitair) of een bungalow, appartement, tentvilla of lodge kunt huren. De accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. Ben je met een grotere groep? Dan kun je terecht in de Hoeve, geschikt voor maar liefst 20 personen. 

Op dit 5-sterren park kun je onbeperkt gebruik maken van de vele faciliteiten. Plons in het binnen- of buitenzwembad, zoek verkoeling in de natuurlijke zwemvijver, speel een potje midgetgolf of gooi je hengel uit vanaf de steiger. En wil je een dagje eropuit? Kies dan voor een actieve middag mountainbiken, hiken of suppen. Of toer door het prachtige Twentse landschap op een oldtimer trekker. Plezier en ontspanning vind je gegarandeerd bij Camping de Witte Berg.